Välkommen Ortopedia, ny medlem i OTB

När OTB besöker vårt nya medlemsföretag Ortopedia, vid deras Ortopedtekniska avdelning på Mariebergsgatan precis intill Stockholms sjukhem och St. Görans Sjukhus, möts jag av ägaren och VD:n Reza Sayd Nejadiyan, som lagt stor vikt vid att skapa en modern och ändamålsenlig avdelning där patienterna ska mötas av ljusa och funktionella lokaler. I slutet av 2004 grundades företaget ORTOPEDIA av ortopedingenjören Reza Sayd Nejadiyan. Grundaren var då nyinflyttad till Sverige och hade flerårig erfarenhet från Norge.

ortopedia_vd

ORTOPEDIA har byggt upp en fungerande verksamhet och etablerat ett nära samarbete med flertalet vårdcentraler och specialistläkarmottagningar under dessa år.

Företaget möter ständigt en ökad efterfrågan av hela sortimentet från både brukare och deras respektive remittenter. Detta tolkar Reza som en följd av deras effektiva och patientfokuserade behandling samt korta väntetid och tillgänglighet i regionen.

Sedan oktober 2014 Ortopedia Ortopedtekniska Center AB har avtal med Stockholms Läns Landsting (SLL) avseende ortopedteknisk verksamhet. I juni 2016 blev Ortopedia certifierad för ISO 9001 och 14001.

I företaget jobbar idag tre ortopedingenjörer, 6 fysioterapeuter, 5 ortopedtekniker och ortopedskotekniker samt 6 personer i administration, ekonomi och HR frågor.

Ortopedia har mottagningar i Stockholm vid Löwenströmska Sjukhuset, S:t Görans Sjukhus/Stockholms Sjukhem, och City (Norra Bantorget), med spetskompetenser inom hela det ortopedtekniska området: proteser, ortoser, fotbäddar och specialskor.

Reza är glad för att Ortopedia nu kan vara ett val för patienterna i Stockholm, men betonar att de mer ser sig som ett komplement och inte en konkurrent till de stora företagen i Stockholm. Alla kan lära sig något av andra är något som Reza nämner. OTB säger Välkommen till Ortopedia!