Marknadsföringskoordinator

Vid vårmötet beslöt vi att använda även en del av årets budget för att anställa en marknadsföringskoordinator så snart som möjligt för att få effekt redan inför nästa års intag av ortopedingenjörer – och i september började så Frida sin tjänst (många av er träffade henne säkert under Ortopedteknik 2023. En liten presentation och häsning av och från vår nya medarbetare:

Frida Lanzaro, Marknadsföringskoordinator OTB

Hej,
 
Det är jag som är OTBs nya marknadsföringskoordinator! Jag heter Frida Lanzaro och bor på södra Gotland tillsammans med min man, våra tre barn, ett gäng lamm och några tusen bin.
 
2016 tog jag examen från ortopedingenjörsprogrammet på Hälsohögskolan i Jönköping och sedan dess har jag arbetat kliniskt som ortopedingenjör på Aktiv Ortopedteknik i Västerås. Vid sidan av det kliniska arbetet började jag tidigt engagera mig inom kompetensutveckling och marknadsföring när möjlighet gavs.
 
När OTB sökte en marknadsföringskoordinator kändes det som en perfekt roll att söka som kombinerade mitt intresse för ortopedtekniken och marknadsföring. Att få möjlighet att tillsammans med OTB och dess medlemar sprida vetskap om vår fantastiska bransch känns väldigt inspirerande.
 
Tillsammans med er är jag redo att fylla utbildningsplatserna och i förlängningen även arbetsplatserna till bredden. Nu kör vi!