Fysioterapeut och nyfiken på nya möjligheter?

 

Visste du att vi just nu söker din kompetens i utvecklingen av morgondagens ortopedteknik? Är du rätt person erbjuder vi dig vidareutbildning till fotspecialist som en del i anställningen!

 


Ta steget!

Att arbeta i den ortopedtekniska branschen innebär att du varje dag får hjälpa människor att återfå eller behålla sin rörlighet, självständighet och frihet. Genom ortopedteknik får människor med funktionshinder ökad livskvalitet med olika typer av hjälpmedel som appliceras utanpå kroppen. Nu söker vi fysioterapeuter som vill ta ett nytt steg i karriären – utbilda dig till fotspecialist!

Som fysioterapeut har du mycket av den kompetens vi efterfrågar. Som fotspecialist erbjuder vi ett spännande yrke där du får möjlighet att specialisera dig. Just nu rekryterar vi dig som vill ta nästa steg – vi står för utbildningen.


Vilka är vi?

Ottobock och Össur är ledande aktörer inom den ortopedtekniska branschen. Via våra respektive dotterbolag Aktiv Ortopedteknik och Teamolmed tillhandahåller vi ortopedtekniska tjänster på de flesta platser i Sverige. Vi tar ett gemensamt ansvar för branschens utveckling där kompetent personal är den viktigaste pusselbiten.


Aktiv Ortopedteknik finns i följande län:
Stockholm
Uppsala
Sörmland
Västmanland
Skåne
Dalarna
Värmland
Jämtland
Teamolmed finns i följande län:
Stockholm
Uppsala
Östergötland
Kalmar
Kronoberg
Gotland
Halland
Jönköping

Låter det spännande?

 
Skicka din intresseanmälan direkt här eller gå in och läs mer om våra bolag!
www.aktivortopedteknik.se - www.teamolmed.se

Välkommen till din nya bransch!

 

Ortopedtekniska Branschrådet

Ortopedtekniska Branschrådet OTB vill genom olika aktiviteter stärka ortopedteknik i den viktiga roll den spelar inom hälsovården. Vi vill att svensk ortopedteknik även i framtiden räknas som en av de bästa i världen.